Lancering Brabeau

28 februari 2012

 

Vanaf 1 maart 2012 ligt er een nieuw, bijzonder fraai uitgevoerd tijdschrift in de winkels. Een opvallend initiatief van een jonge, onafhankelijke Brabantse uitgever.

 

Brabeau – met de nadruk op beau – is een nieuw glossy magazine over de kwaliteit van het leven in Brabant. Over buitenleven en wonen, stad en land, mensen, natuur, ambacht en cultuur. Over eigenheid! Brabeau, is trots op Brabant en Brabant mag trots zijn op dit mooie nieuwe tijdschrift.

 

Het magazine wil een inspiratiebron zijn met verrassende woonomgevingen, exclusieve winkels, schitterende natuur, échte mensen, interessante wetenswaardigheden en bijzondere uitgaanstips.

In elk nummer: wonen, tuinen, natuur, cultuur, ambacht, geschiedenis, culinair, dieren en nieuws, evenementenagenda, winkels en bijzondere adressen.

 

Brabeau zou in de winkel misschien wel passen op de plank met tijdschriften als Seasons, Buitenleven, Landleven, Residence. Maar Brabeau is anders en speciaal, omdat het gaat over de directe leefomgeving van de lezers. Brabeau is dichtbij.

 

 

In het eerste nummer onder meer:

 

● Een goed gesprek met Kluun, Tilburger van origine. En een column van zijn hand, vanaf nu in elk nummer

● Binnenkijken in een stijlvol gerestaureerde en ingerichte Brabantse dorpsboerderij

● Opmerkelijk artikel over de mogelijke wedergeboorte van DAF als DAF 99

● Sfeervol dwalen langs de Dommel

● Een vergeten Brabander, Jan Ingenhousz uit Breda. In zijn tijd een briljante wetenschapper

 

… en veel, veel meer

 

Brabeau is een bijzonder nieuw tijdschrift over Noord-Brabant, óns Brabant. Brabeau is te koop in alle tijdschriftenwinkels, boekhandels en supermarkten van Brabant. 

Leave a Reply

 

februari 2012
M D W D V Z Z
« jan   mrt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829